station 300x225 - Sträckor & DestinationerAlla sträckor börjar i Tyskland och sträcker sig ända ner till Frankrike södra delar och Italien och nyligen också till Trieste. Det är kombinationen av bestämda sträckor och friheten att fortfarande ha sin egen bil som gör biltåg till en unik resmetod. Upplev bara det bästa av din semester, res med biltåg!

Klicka här för att se vilka sträckor det finns biltåg.

Italien

Det populäraste resmålet på sommaren är att ta linjen mellan Hamburg i Tyskland och Verona i Italien. Verona ligger i den norra delen av Italien, ungefär 10 mil från Venedig. Då har man valmöjligheten att antingen köra av tåget i Verona för att köra de sista 10 milen till Venedig, som i sin tur är en bländande vacker kuststad, eller åka vidare österut. Österut hittar Kroatien, Sardinien och Grekland också länder med Medelhavsklimat som är populära resmål på både vår, sommar och höst

Österrike

I början av året kan du ta linjen från Hamburg till Düsseldorf vidare till Salzburg i Österrike (Reseguide till Salzburg). Österrikes vackra skidlandskap i alperna är ett mycket populärt resmål för den som letar efter den perfekta skidsemestern. När du tröttnat på kylan kan du fortsätta till Villach vidare till den vackra kuststaden Trieste i Italien för att kolla på stadens kyrkor och slott.

Frankrike

Södra Frankrike är underbart om våren och ett perfekt resmål för dig som vill upptäcka nya saker. Ta biltåget från Hamburg till Hildesheim vidare till Avignon. Njut av ett varmt klimat och pröva på vin från kända vinregioner som bl.a. Roussillon.

Spanien

Siktar du på Spanien åker du samma sträcka från Hildesheim men fortsätter vidare mot Narbonne, en stad cirka tio mil från Spanska gränsen. Därifrån är vägen öppen och du kan besöka landet i lugn och ro. När du är nöjd tar du biltåget tillbaka till Hamburg.

Kartor till terminalerna

Här hittar du kartor till terminalerna. Dessa kan vara bra att skriva ut och ha när du ska köra till terminalen. Klicka på dem för att se de i full storlek.

Hamburg

hamburg 253x300 - Sträckor & Destinationer
Karta till Hamburg-Antena

 Berlin

berlin 253x300 - Sträckor & Destinationer
Karta till Berlin Wannsee

Reseguide till Berlin

 Düsseldorf

dusseldorf 253x300 - Sträckor & Destinationer
Karta till Düsseldorf

 Hildesheim

hildesheim 253x300 - Sträckor & Destinationer
Karta till Hildesheim

Neu-Isenburg

isenburg 253x300 - Sträckor & Destinationer
Karta till Neu-Isenburg

Lörrach

lorrach 253x300 - Sträckor & Destinationer
Karta till Lörrach

München

munchen 214x300 - Sträckor & Destinationer
Karta till München-Ost